HáromPötty

Amikor rádöbbensz, hogy "nem kívánatos lettél" mert (sok) gyereked van

2018. január 27. - HáromPötty

Mindenkinek eljön a pillanat az életében, amikor rá kell jönnie, hogy nem a legmegfelelőbb emberek vannak a környezetében, s ilyenkor el kell engedni ezt az illetőt. Ez néha rettenetes érzés, néha kevésbé fáj.

friends.jpeg

Tovább

Újdonságok a blogon

Ne maradj le semmiről

"Az élet attól izgalmas, ha új dolgokat teremtünk. Ha folyton a biztonság után kutatunk, az elsorvasztja életerőnket." (Andrew Matthews) - ezt a bejegyzést rendhagyó módon egy idézettel kezdtem, mert úgy érzem ez most tökéletesen kifejezi amit mondani szeretnék.

Tovább

Többször használatos szalvéta

Elgondolkodtatok azon már, hogy egy-egy uzsonna az iskolába, munkahelyre mennyi csomagolással jár? Minket ősztől fog csak érinteni az, hogy az iskolába csomagoljak minden nap valamit. De már régebb óta foglalkoztat a gondolat, hogy például a játszótérre is kevesebb nejlonzacskót, eldobható csomagolást használjak az élelmiszereknek.

ujraszalveta.JPG

Tovább

Vászonzsák nyomdázós workshopon jártunk

Még mindig a környezettudatosság témánál maradva, nagyon fontosnak tartom, hogy próbáljuk meg kiiktatni az életünkből a nejlonzacskó hegyeket. Ami sokszor nem is annyira egyszerű feladat, hacsak nem vagyunk rettentően tudatosak ezen a téren.

collagevaszonzsak1.jpg

OLVASD TOVÁBB A BEJEGYZÉST A MEGÚJULT HÁROMPÖTTY BLOGON!

 

PomPom Natúr kozmetikumok

Ha nem is teljesen tudatosan, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy kezdek a natúr kozmetikumok felé kacsintgatni, elkezdtem kipróbálni párat, hiszen ezek eddig számomra ismeretlen kozmetikumok voltak. Így most egy natúr kozmetikai márka terméktesztelését olvashatjátok.

pompom2.JPG

Tovább

2018-as tervek

Most, hogy elbúcsúztattuk az óévet, és idén elég rövid idő áll csak rendelkezésre kiheverni a Szilvesztert az évkezdéshez, mivel január 1. hétfőre esik és kedd már munkanap is, illetve kezdődik az iskola/óvoda, ezért arra gondoltam, hogy összeszedem milyen terveim vannak az elkövetkezendő évre.



Kép: Pinterest

 

Tovább
süti beállítások módosítása