HáromPötty

Az első év a blogon

Blogszülinap

2018. június 30. - HáromPötty

Teljességgel hihetetlen, hogy eltelt egy év a blog indulása óta. Annyira rövidnek tűnik ez a 12 hónap, és mégis annyi minden történt ezidő alatt.

 harompotty_szulinap_boritokep_1.JPG

Tovább

Kézműves csodák itthonról

Talán említettem már, hogy nagyon kedvelem a hazai kézműves termékeket, és ha lehetőségem nyílik rá, akkor vásárolok is. Szeretek kijárni a kézműves vásárokra, igaz nem túl gyakran jutok el, de amikor igen, akkor élvezettel csodálom meg az újdonságokat, hiszen rengeteg különleges és nagyon igényes dologgal találkozom ilyenkor.

Az egyik szempont, ami miatt szeretek a hazai kézművesektől vásárolni, hogy rengeteg fantasztikus alkotó van ma már Magyarországon, akiknek a termékei egyrészt egyediek, másrészt nagyon ötletesek, és igényesek is egyben.

collagekezmuves.jpg

Tovább

Nyári menetrend a blogon

Most, hogy a családból mindenki itthon van, mert kitört a nyári szünet, úgy érzem minden eddiginél kevesebb időm lesz a saját elfoglaltságaimra, így kihirdetem a blogon is a nyári szünetet. Ez persze nem azt jelenti, hogy akkor egészen szeptemberig nem írok semmit, de előfordulhatnak majd olyan hetek, amikor nem lesz új bejegyzés a blogon. Azért fogok megosztani tartalmakat természetesen, de elképzelhető, hogy ezek rövidebb írások lesznek. Úgyhogy figyeljétek a Facebook, és Instagram oldalamat, mert ott biztosan találtok majdnem minden nap valami újdonságot. Különösképpen azért is érdemes rápillantani, mert hamarosan egy játékkal is érkezem majd.

 summer.jpg

Kép forrása: Pinterest

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.

Egy doboznyi levendula

Ismeritek a meglepetésdobozokat? Egy bizonyos árért megrendelhettek egy dobozt, amiben több termék is megtalálható, de általában nem tudni előre, hogy pontosan mit rejt a doboz, és amikor kibontod akkor derül csak ki, hogy mivel is leptek meg a csomag összeállítói.

goodstuff8.JPG

Tovább

Miért jó, hogy 3 gyerekünk van?

A legáltalánosabb kérdés, amikor az emberek megtudják, hogy három gyermekünk van (vagy olyan ismerősöktől akikkel ritkábban szoktam találkozni) az, hogy: "Uh, és hogy bírod?" - és néznek rám néha sajnálkozva, néha úgy mintha valami csodabogár lennék, néha pedig el sem tudom dönteni, hogyan.

family-3347049_960_720.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása