Nyári menetrend a blogon

2018. június 23. - HáromPötty

Most, hogy a családból mindenki itthon van, mert kitört a nyári szünet, úgy érzem minden eddiginél kevesebb időm lesz a saját elfoglaltságaimra, így kihirdetem a blogon is a nyári szünetet. Ez persze nem azt jelenti, hogy akkor egészen szeptemberig nem írok semmit, de előfordulhatnak majd olyan hetek, amikor nem lesz új bejegyzés a blogon. Azért fogok megosztani tartalmakat természetesen, de elképzelhető, hogy ezek rövidebb írások lesznek. Úgyhogy figyeljétek a Facebook, és Instagram oldalamat, mert ott biztosan találtok majdnem minden nap valami újdonságot. Különösképpen azért is érdemes rápillantani, mert hamarosan egy játékkal is érkezem majd.

 summer.jpg

Kép forrása: Pinterest

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.

Egy doboznyi levendula

Ismeritek a meglepetésdobozokat? Egy bizonyos árért megrendelhettek egy dobozt, amiben több termék is megtalálható, de általában nem tudni előre, hogy pontosan mit rejt a doboz, és amikor kibontod akkor derül csak ki, hogy mivel is leptek meg a csomag összeállítói.

goodstuff8.JPG

Tovább

Miért jó, hogy 3 gyerekünk van?

A legáltalánosabb kérdés, amikor az emberek megtudják, hogy három gyermekünk van (vagy olyan ismerősöktől akikkel ritkábban szoktam találkozni) az, hogy: "Uh, és hogy bírod?" - és néznek rám néha sajnálkozva, néha úgy mintha valami csodabogár lennék, néha pedig el sem tudom dönteni, hogyan.

family-3347049_960_720.jpg

Tovább

5 új szokás, amitől harmonikusabbak a napjaim

Vannak olyan szokások az életünkben, amik szinte fel sem tűnnek, hogy "ott vannak", mégis meghatározzák a mindennapjainkat. Időnként elhagyunk régi szokásokat, és újakat alakítunk ki, de ettől függetlenül a szokások jelentősen részt vesznek a napjaink nagy részében.

photo-1519272784560-a4d4dac082d5.jpg

Tovább