Rólam

2017. július 07. - HáromPötty

Dóri  vagyok, három kisgyerek anyukája. A HáromPötty számomra a három gyerekem, s minden ami a nevelésükkel jár. Hiszen három gyerekkel (de akár kevesebbel, vagy többel) végiglavírozni a mindennapi kihívásokon néha nem is olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. Kinek könnyebben, kinek nehezebben megy, nekem is egyszer így, egyszer meg úgy... De számomra ez "a három pötty" jelenti a világot, és próbálok mindent az ő szemükön keresztül (is) vizsgálni. Ez alapján választom ki az útirányt, amerre haladunk a mindennapokban, legyen szó játékról, evésről, nevelésről, utazásról, vásárlásról vagy kreatívkodásról. Vagy akár mindenezekről egyszerre. 

Ezen a blogon ezekről a (nem mindig) hétköznapi döccenőkről írok, és hogy a mi családunk miként jut át ezeken. Szeretünk utazni, kirándulni, sütni-főzni, olvasni, kézműveskedni, és kulturális programokra járni, s mindezt immár három gyerekkel tesszük.

Ha Téged is érdekel ez az út tarts velem/velünk.

Nyugodtan írj nekem emailt a harompottyblog@gmail.com címre, vagy megtalálsz a Facebookon is, amit ide kattintva érsz el.

Az oldalon található összes tartalom kizárólag előzetes engedéllyel, módosítások nélkül és a forrás megjelölésével használható fel. 

Köszönöm, hogy olvasod a blogot!

Dóri