HáromPötty

Könyvajánló karácsonyra nőknek

2017. november 29. - HáromPötty

Ez az összeállítás inkább nőknek szól, hiszen majdnem mindegyik könyv romantikus. Egészen véletlen alakult így, karácsonyi könyveket kerestem, és ezeket mind feldobta nekem a kereső. Gondoltam megosztom Veletek is, hátha ráfér még a listátokra valamelyik.

collage.jpg

Tovább

3 szöveges adventi naptár

A tavalyi évben készítettünk először a meglepetéses adventi naptár mellé egy "szöveges adventi naptárat", amibe minden napra kis élmény meglepetéseket rejtettünk el. Minden reggel (miután már meg volt az aznapi kis édesség, vagy apró meglepetés az adventi naptárból) a reggelinél felolvastuk az aznapi kis élményt vagy feladatot és aszerint szerveztük a napot, ami éppen a papíron szerepelt.

szoveges4.JPG

Tovább

Hazai kézműves ajándékok gyerekeknek

Én mindig próbálok olyan ajándékot választani a gyerekeimnek, ami nem egy sokadik valami, hanem az újdonság erejével hat, esetleg kicsit különlegesebb vagy másfajta játék, mint amiket már megszoktunk. Ha még csak tervezitek az ajándékok beszerzését, akkor nézzetek szét itt is!

zsuzsomotyo_kisallatok.JPG

Tovább

Adventi naptár ötletek

Nálunk minden évben nagy izgalommal nyitogatják a gyerekek az adventi naptárban az adott napi ablakokat.  Viszont ha nem készen vásárolt naptárt használunk, akkor most már el kell kezdenünk kitalálni, hogy idén milyen fogunk készíteni. Ehhez mutatok most pár ötletet:

adventi_naptar_boritokep.jpg

Tovább

Ezeket olvasom mostanság

Könyvajánló

Még a nyáron elterveztem, hogy írok a gyerekkönyves ajánlóhoz (itt elérhető) hasonlóan egy bejegyzést arról, hogy én miket olvastam, de aztán ez idő hiány (és az olvasásra szánt idő hiányában is) miatt elmaradt. A nyáron nekem kb. két könyvet sikerült elolvasnom (az egyikről hamarosan olvashattok egy beszámolót), de van egy pár amit éppen olvasok - csak úgy érzem sosem jutok a végükre, és nem azért mert unalmasak. Azért megmutatom, hogy mik ezek, ha valamelyikre kíváncsiak vagytok, írjátok meg kommentben, és azt előreveszem.

nyaralas_olvasas.jpg

Tovább

21 napos jóga kihívás

Sziasztok! Aki szeret jógázni, az most nagyon figyeljen. 
Nyereményjátékkal egybekötött JÁTÉK-ra invitállak Benneteket. Holnap belevágok az Online Jóga Akadémia 21 napos kihívásába. Ha szerettek jógázni, gyertek, tartsatok velem! Naponta ez mindösszesen 3 percet jelent, cserébe átmozgatjuk a testünk, és felfrissülünk. 
Aki szeretne velem játszani, annak nem kell mást tennie, mint minden nap az adott napi jógás posztom alá feltölteni a saját jógázós képét a#21naposjogakihivas #onlinejogaakademia#minijogaakademia hastagekkel ellátva, és máris részt vesz a nyereményjátékban, ahol majd a kihívás végén egy Online Jóga Akadémia jóga csomagot sorsolunk ki.
A napi gyakorlatsorokat itt éritek el: http://onlinejogaakademia.hu/21-napos-kihivas/

Gyertek tartsatok velem, szánjunk napi 3 percet az egészségünkre! 
Holnap kezdünk! Várlak Titeket! 

Dóri 

November

Alig kezdődött el november, és én mégis csak kapkodom a fejem annyi esemény vár rám, hogy álmomban sem gondoltam volna. November az a hónap, amikorra már átállítjuk az órát, korán sötétedik, az idő is kezd elromlani, de a karácsonyi készülődés még éppen nem kezdődik el, vagy csak a hónap vége felé, szóval egy kicsit egyhangú, szürke hónap.

hello_november.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása