Világító felhő dekoráció gyerekszobába

Pár perc és kész is

2018. május 03. - HáromPötty

Ez a dekoráció valójában nem csak gyerekszobában mutat jól, a lakás más helyiségeinek is dísze lehet. Használhatjuk éjszakai fénynek, vagy akár csak esti hangulatvilágításként is.

felholampa5.JPG

És ahogy korábban megszokhattátok már, szeretem az egyszerű, gyorsan elkészíthető, de ötletes dolgokat, így ezt is roppant egyszerű elkészíteni, emellett mégis mutatós. 

 felhodekoracio.JPG

Az egész ötlet onnan jött, hogy véletlenül egymás mellé keveredett ez a két világítós eszköz. A felhő lámpa és az égősor. És szikra villant az agyamban, hogy milyen jól nézne ki együtt. Elkezdtem rendezgetni az égősort, hogy nagyjából három egyforma lelógó rész legyen és egymáshoz is, valamint a felhő lámpához is ragasztóval (celluxxal) rögzítettem, hogy ne csússzon el. Kész is lett. 

 collagefelholampa.jpg

Nálunk egyelőre a gyerekszobában kapott helyett éjszakai fényként, de  biztos vagyok benne, hogy máshol is felbukkan majd a lakásban.

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.