10 inspiráló ötlet gyerekszobai tároláshoz

2019. február 26. - HáromPötty

A gyerekszobában néha igazi káosz tud kialakulni, ezt már nekem is volt szerencsém bőven megtapasztalni, ezért rendkívül fontos a megfelelő mennyiségű és praktikus tároló, ahova el lehet tüntetni gyorsan nagyjából mindent.

Most összegyűjtöttem 10 olyan tárolási rendszert, amely azon túl, hogy esztétikailag is jól mutat, praktikumban sem szenved hiányt. Ráadásul úgy gondolom nem árt néha ötleteket gyűjteni, hogy frissebb szemmel tekinthessünk a saját bútorainkra, hátha ki tudunk hozni belőlük valami még jobbat.

#Ikea polcrendszer, amit én is nagyon kedvelek, több fajta méretben is lehet kapni, jól variálható és kiválóan pakolható.

kids_room1.jpg

Egy másik változat képtartó polcokkal kiegészítve, ami a könyvek tárolásához is jól jön.

kids_room_2.jpg

#Olvasósarok kialakításával ösztönözhetjük gyerekeinket, hogy akár önállóan is kezükbe vegyenek és megnézegessenek könyveket, még ha egyelőre nem is tudnak olvasni.

kids_room3.jpg

Ha kevés a hely, használjuk ki bátran az adott lehetőségeket:

kids_room_4.jpg

#Nyitott polcrendszer is jó megoldást nyújthat, hiszen itt mindent könnyedén megtalálhat a gyerkőc maga, amire csak szüksége van.

kids_room_5.jpg

kids_room_6.jpg

#Kisebb tároló polcok, a legkedvencebb játékoknak, ha még nincs túl sok játéka, vagy csak szeretné a közvetlen közelében tudni a favoritokat.

kids_room_7.jpg

kids_room_8.jpg

#Egyedi, különleges tárolórendszerek, polcok ha szeretnénk igazán egyénivé varázsolni a gyerekszobát.

kids_room_9.jpg

 

kids_room_10.jpg

Ezek után a gyönyörű és inspiráló gyerekszobák után azt hiszem megyek is, és megnézem mit tudnék átpakolni, másképp rendszerezni nálunk a gyerekszobában, annyira megtetszett egyik-másik ötlet.

Nektek melyik tetszett a legjobban?

A képek forrása a képekre kattintva érhető el.

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.