HáromPötty

Boris - az ölelnivaló puhaság

2019. december 30. - HáromPötty

Többször is említettem már, hogy mennyire kedvelem az itthoni alkotók termékeit. Különösképpen azért, mert a nagyrészük ezeknek az alkotóknak maguk is édesanyák, akik mertek nagyot álmodni. Emelett természetesen nem elhanyagolható szempont az sem, hogy fantasztikus termékeket készítenek.

boris.JPG

Tovább

A nagy karácsonyi könyvajánló

3. rész Karácsonyi történetek

Alig egy hét maradt Szentestéig, már mindenki izgatottan várja a nagy napot. Az utolsó napokban is tökéletes ráhangolódás lehet a mesekönyvekkel való készülődés.

a_nagy_karacsonyi_konyvajanlo.jpg

Tovább

A nagy karácsonyi könyvajánló

2. rész - Karácsonyi böngészők és adventi mesekönyvek

Elérkeztünk a nagy karácsonyi könyvajánló második részéhez. Kevesebb mint két hét van már csak hátra karácsonyig. Ebben a részben böngésző könyveket, és adventi mesekönyveket ajánlok számotokra!

a_nagy_karacsonyi_konyvajanlo.jpg

Tovább

Saját készítésű karácsonyfa dekoráció a falra

Már nagyon régóta szerettem volna készíteni egy ilyen karácsonyfa díszt a falra, ugyanis rendkívül hangulatosnak találom, de idő hiányában valahogy mindig elmaradt. Ebben az évben viszont elhatároztam, hogy mindenképpen elkészítem.

img_3180.JPG

Tovább

A nagy karácsonyi könyvajánló

1. rész - Mikulásváró mesekönyvek

Mivel ez az év sok szempontból a könyvekről szólt nálunk, ezért a karácsonyi időszak sem maradhat olvasmányok nélkül. Minden kiadó tartogat még olyan kiadványokat az év végére, amik segíthetik az ünnepi készülődést vagy akár ajándékként is szolgálhatnak.

a_nagy_karacsonyi_konyvajanlo.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása