HáromPötty

Hideg tejszínes őszibarack krémleves

2017. augusztus 06. - HáromPötty

Mit érdemes ilyen hőségben enni, amit a gyerekek is, felnőttek is szívesen megesznek, nem nehezít el, sőt akár még hűsít is, és nem kell órákat állni az amúgy is túlhevült konyhában? A gyümölcslevesek pont megfelelőek. Mi most egy tejszínes őszibarack krémlevest készítettünk, nagyon finom krémes és kiválóan hűsít.

dsc_0438.JPG

 

 

OLVASD TOVÁBB A BEJEGYZÉST A MEGÚJULT HÁROMPÖTTY BLOGON

Tovább

Epres shake házilag

Akár laktózmentesen is

Shake-t sok helyen lehet kapni, és egyszerűbb is megvenni a legtöbbször, hiszen nem kell vele vesződni, de van, hogy az (gyors)éttermekben kapható változatot valamiért nem fogyaszthatjuk. Ebben az esetben érdemes nekiállni, mert nagyon egyszerű elkészíteni, és még elképesztően finom is. Természetesen más gyümölcsökből is meg lehet csinálni, akár laktózmentes változatban is könnyedén elkészíthető. (Az alábbi verzió is laktózmentes.)

 img_1955.JPG

Tovább

Már csak egy hónap az óvodáig

3 tipp a felkészüléshez

Már csak alig egy hónap maradt az óvoda (és az iskola/bölcsőde) indulásáig. Nálunk idén a középső fogja megkezdeni szeptemberben az óvodát. Korábban nem járt közösségbe, mivel 2 éves korában született meg a kistestvére, ezért nem tartottuk "indokoltnak", hogy bölcsődébe beírassuk. Nem bántam meg, egyedül a gyerekközösség miatt gondolom utólag, hogy az nem ártott volna neki.

instrument-2010525_340.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása