HáromPötty

A gyerekeim új kedvenc hangoskönyvei

2020. szeptember 23. - HáromPötty

A legtöbbször utazás közben szoktunk hangoskönyvet hallgatni, mert miden út alatt eljön az a pont, hogy elunják magukat és olyankor viszont a hangos mesék kiválóan lekötik őket.

disney_hangoskonyvek.JPG

Tovább

Őszi gyerekkönyvújdonságok

Habár idén egyszer már elhalasztották az Ünnepi Könyvhetet, végül biztonsági okokból csak online rendezik meg ezen a héten. Ennek ellenére a gyermekkönyvkiadók ismét rengeteg újdonsággal készültek, amik közül összegyűjtöttem jó párat, amiknek a megjelenését várom.

start_your_day.png

 

Tovább

Környezetbarát tisztítószereket teszteltem

Régóta figyelem már a környezetbarát tisztítószerek piacát. Ma már szerencsére egyre több márka képviseleti magát, akár a drogériák polcain, akár webáruházakból is tudunk rendelni. Én is próbálkoztam már egy ideje, ki-kipróbáltam időnként valamilyen márkát. Eddig egyelőre a kísérletezés fázisában voltam, hogy mi válik be a háztartásunkban a legjobban.

img_20200911_085835.jpg

Tovább

A könyv, amely órákra lefoglalta a gyerekeimet a tavaszi bezártság alatt

Tavasszal, amikor bezártak az iskolák és óvodák végtelenül hosszúnak tűntek az itthon töltött napok, hiszen egyrészt mindenkinek új volt a helyzet, másrészt addigra már túl voltunk a hosszú téli hónapokon, így elég sok benti időtöltéshez való ötletet felhasználtam korábban. Azt pedig egyáltalán nem szerettem volna, hogy egész nap a tévé előtt üljenek a gyerekek.

img_20200910_105952.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása