HáromPötty

Mit csinál az elefánt ha a Balatonon jár?

2017. július 16. - HáromPötty

Hát megfürdik benne. Legalább is a Cirkuszok éjszakáján, amit idén 2017. július 15-én, szombaton rendeztek meg. Igaz idén mégsem mártózhattak meg a Balaton habjaiban az elefántok, de a korábbi évekhez hasonlóan levonultak a balatonlellei Napfénystrand homokos partjára, ahol már egy "gyümölcsökkel megterített asztal várta őket." Mi is épp arra jártunk, így megnéztük ezt a nem mindennapi látványosságot.

img_1094.JPG

Azért látnivaló így is akadt bőven, hiszen Balatonlellén, a Cirkusz térről 15 órakor indultak meg az elefántok a 7-es úton a strand irányába hatalmas tömeggel a nyomukban, s mire odaértünk a parton már mozdulni is alig lehetett. Volt aki a viharos Balatonból próbálta megnézni, hogy fognak-e fürödni, vagy sem az elefántok.

img_1077.JPG

Végül egy tűzoltókocsiból locsolták rájuk a vizet a tűzoltók, majd megették az odakészített gyümölcsöket. 

img_1088.JPG

A gyerekek csak a nyakunkból tudták megnézni, olyan sokan gyűltek össze. Viszont a cirkuszi társulathoz tartozó motorosokat már nagyon is jól láttuk, fantasztikus, nyaktörő ugrásokkal és mutatványokkal kápráztattak el.

img_1104.JPG

A show végeztével mi elmentünk még fagyizni a Márton cukrászdába (ha Lellén jártok, próbáljátok ki mert nagyon finomak a fagyik és sütemények is), és az autóhoz sétálva pont szembejöttek velünk a hazafele ballagó elefántok, így végre közelebbről is megnézhettük őket.

img_1107.JPG

Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, hogy ha megosztod másokkal is. Ha szeretnéd, keress fel a Facebookon is, ide kattintva tudod megtenni.

süti beállítások módosítása