HáromPötty

November

2017. november 04. - HáromPötty

Alig kezdődött el november, és én mégis csak kapkodom a fejem annyi esemény vár rám, hogy álmomban sem gondoltam volna. November az a hónap, amikorra már átállítjuk az órát, korán sötétedik, az idő is kezd elromlani, de a karácsonyi készülődés még éppen nem kezdődik el, vagy csak a hónap vége felé, szóval egy kicsit egyhangú, szürke hónap.

hello_november.jpg

Nekem azonban úgy tűnik ebben az évben ez a hónap most mégis ennél (sokkal) több lesz. A Kihívások és a Jóga, na és persze a karácsonyi készülődés jegyében fog telni. Többször foglak játékra is invitálni Benneteket, szóval figyeljétek a blogot és a Facebook oldalamat is.

Egy pár szóban, hogy mik is lesznek ezek:

1. Rögtön hétfőn, tehát november 6-án belevágok egy 21 napos jóga kihívásba, amire szeretettel meghívlak Titeket is, hogy tartsatok velem. Hogy miért? Mert mindösszesen 3 percet vesz igénybe naponta, cserébe már ettől jobban érezheted magad, felfrissülsz. Ráadásul bármikor elvégezhető, hiszen online is elérhető, bármely napszakban az Online Jóga Akadémia oldalán.  Arra kérlek viszont, hogyha velem tartasz ebben a "játékban" akkor mutasd meg nekem, posztolj Te is egy fotót jógázás közben. Töltsd fel az aznapi jógás posztom alá, vagy akár Instagramon #21naposjogakihivas hastaggel. Remélem együtt újulunk meg november végére.

joga.jpeg

2. Anya-lánya jógára is megyek egy barátnőmmel, és kislányainkkal. Teljesen véletlen, hogy ez a két jógás esemény pont novemberre jött össze, de nagyon örülünk neki. Természetesen a blogon olvashatjátok majd, hogyan sikerült.

3. Mi már elkezdtük a karácsonyra hangolódást, és főleg a készülődést is. Kislányom és anyukám a HáromPötty Blog Angyalkái szorgosan készítik az ajándékokat, melyeket azon szerencsés olvasóim fognak megnyerni, akik játszanak majd velem advent folyamán. Ezek mellett sok-sok karácsonyi letölthető anyaggal, és ajándék ötlettel fogok kedveskedni Nektek. Ne maradjatok le semmiről. 

candy-xmas-1062x708.jpg

Mindezek mellett természetesen lesznek megszokott dolgok is, receptek, könyvajánlók, gyerekekkel kapcsolatos dolgok, plusz elmesélem majd azt is, hogy milyen másik kihívásba kezdtem november folyamán. Tartsatok velem, és színesítsük meg együtt a novembert!

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon ide kattintva, valamint Instagramon ide kattintva is, hogy ne maradj le semmiről.

süti beállítások módosítása