HáromPötty

5+1 kozmetikai karácsonyi csomag a drogériás kínálaton túl

2017. december 01. - HáromPötty

Nagyon jó ötletnek találom az összeállított kozmetikai ajándékcsomagokat, mert szerintem van rá igény, és van aki kifejezetten szeret ilyesmit kapni. Tudom, hogy vannak akik nem szeretik, vagy sokan snassznak tartják, de ha egy kicsit odafigyelünk, lehet ez is igényes ajándék.  

pexels-photo-264771.jpeg

A legtöbb drogériában és hipermarketben a saját márkásokon túl is rengetegféle előre összeállított csomag közül válogathatunk. Szinte minden márkából lehet kapni többféle csomagot is, de ha szeretnénk egy kicsit ezeken túl más irányba kalandozni, akkor bátran nézzünk szét a kisebb-nagyobb kozmetikai cégeknél, esetleg natúr kozmetikai cégeket is megnézhetünk, hiszen erre is egyre nagyobb az igény.

Mutatok én is pár karácsonyi csomagot (a teljesség igénye nélkül), én azt hiszem bármelyiknek nagyon örülnék! Hogy a kozmetikai adventi kalendáriumokról már ne is beszéljek... 

1. Yamuna

Magyar, bőrbarát kozmetikumok. Több karácsonyi csomagjuk mellett többek között fürdőbombákat, kézkrémeket, szappanokat is vásárolhatunk gyönyörű téli dizájnnal. (További részletek: www.yamuna.hu)


yamuna_karacsony.jpg

 Ünnepi hangulat ajándékcsomag díszdobozban

2. Bomb Cosmetics

A fürdőgolyókon (-és bombákon, -krémeken) túl különböző összeállítású csomagokat is találunk. Olyan fantasztikus fantázia nevekkel például, mint: Diótörő Ajándékcsomag, Északi Sarki Fürdősüti. (Továbbiakért katt ide: https://furdogolyok.hu/hu/)


bomb_karacsony.jpg

Bogyós Karácsonyt! Ajándékszett

3. Lush

Rengeteg karácsonyi (pl. hóemberes, rénszarvasos, karácsonyfa alakú) fürdőgolyó, szappan, fürdősó közül választhatunk az ízlésünknek megfelelően. (További információ: www.hu.lush.com)lush_karacsony.jpg

Little Snow Fairy - Ajándékcsomag

 4. The Body Shop

Különböző illatú, limitált kiadású karácsonyi termékek (szappan, testvaj, fürdőbomba, kézkrém, stb.) mellett kis csomagocskákat is választhatunk. (A részletekért kattints ide: www.the-body-shop.hu)

the_body_shop_karacsony.jpg

Havas Szilva kosárka

5. L'Occitane en Provence

Sokféle gyönyörű Karácsonyi csomag közül választhatunk. (Az összes többi is elérhető itt: www.hu.loccitane.com)l_occitane_karacsony.png

Cseresznyevirág Karácsonyi Gömb

+1 Manna Natúrkozmetikum

A szappanokon túl shea vajas, szépségolajos csomagokat is választhatunk. (Bővebb információ: www.manna.hu)

manna-karacsony-kedvesseg-103507-31.png

Manna Karácsony Kedvesség

 (A képek forrása a képekre kattintva érhető el.)

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. 

süti beállítások módosítása