HáromPötty

Karácsonyi varázslat a kastélyban

2017. december 15. - HáromPötty

Az adventi vásárokon túl országszerte számos karácsonyi, adventi készülődés előzi meg az ünnepeket. Most két kastély ünnepi programajánlóját olvashatjátok. Érdemes felkeresni valamelyiket most hétvégén!

karacsony_a_kastalyban.jpg

Gödöllői Királyi Adventi Kastélynapok

Idén 17. alkalommal rendezik meg a a Gödöllői Királyi Kastélynapokat advent hétvégéin. A gyerekeket kézműves programok, bábszínház, és mese előadás várja, a felnőtteket pedig a karácsonyi kézműves vásár és a finomságok mellett divatbemutató, előadások, esténként pedig koncertek várják ezen a hétvégén. Nem minden program ingyenes, további információ erről itt érhető el: Gödöllői Karácsonyváró Programok

godolloi_kastely_karacsony.jpg

Karácsony a Nagytétényi Kastélyban

Ez a hétvége az Édes hétvége elnevezést kapta, és a korábbi adventi hétvégékhez hasonlóan lesznek gyerekeknek és felnőtteknek is egész nap kézműves foglalkozások. Ezenkívül gyerek- valamint felnőtt előadások, tárlatvezetések, régi karácsonyok bemutatása, és sok-sok fantasztikus program várja az ide látogatókat. Mindkét este koncerttel zárják a programokat. Vasárnap adventi gyertyagyújtás előzi meg az esti koncertet.

Bővebb információ ide kattintva érhető el: Karácsony a Nagytétényi Kastélyban

nagytetenyi_kastely_karacsony.jpg

(A képek forrása a képekre kattintva érhető el.)

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. 

 

süti beállítások módosítása