HáromPötty

Kényelem és egyediség a gyerekdivatban

A Zapi design Showroom megnyitóján jártunk

2018. november 20. - HáromPötty

Pihe-puha anyagok, gyerek-és vásárló központúság, egyedi darabok, akár kérésre is. Ez jellemezi a Zapi márka termékeit, no meg a varrás szeretete, hogy ne tucat árut állítsanak elő, hanem akár minden egyes vásárló maga tervezhesse meg a saját igényei szerint a ruhákat.

zapi_boritokep.jpg

Nemrégiben pedig a márka bemutatótermének megnyitóján jártunk, ahol élőben is megcsodálhattuk a fantasztikusan szép termékeket, amelyek közt nemcsak gyerekruhákat, hanem tipegő hálózsákokat, takarókat, párnákat is megnézhettünk, megtapogathattunk érezve a minőségi anyagok puhaságát.

De mit is lehet tudni a Zapi márkáról?

A márka tulajdonosa és kitalálója Anita mesélt arról, hogy legelőször a kisfiának varrt apróbb dolgokat (pl. plüss mackót, párnát, rongyikendőt) amiket aztán mindig mindenki megcsodált, illetve kérdezgették, hol szerezhetők be a termékek. Ezért először egy-két ismerős anyukát lepett meg pár aprósággal, majd észlelve a keresletet a termékei iránt, megalakította a Zapit.

zapi_megnyito2.JPG

Kínálatukban nemcsak gyerekruhákat találunk, hanem minden babákhoz/kisgyerekekhez kapcsolódó terméket, úgymint a takaró, párna, gumis lepedő, rácsvédő, pelustartó, tipegőzsák, továbbá az egyedi igényeket is örömmel teljesítik. Éppen ezért nincs is webáruházuk, mert hisznek a vásárlókkal történő közvetlen kommunikációban, és pontosan ezért hozták létre a showroom-ot is, hogy legyen egy hely, ahol a vevőik megismerkedhetnek a márka képviselőivel, megnézhessék az anyagokat, vagy a termékeket, illetve egyedi varrás esetén a méret levételére is lesz itt lehetőség. 

Ráadásul a jövő évtől megérkezik a márka Luxury kiadása is, amely termékek esetében nem csak standard méretezéssel dolgoznak majd, hanem teljesen egyedi méretet is alkotnak. (Egyenként leveszik a gyerekekről a méretet, és az anyuka megtervezheti a ruhát nekik). Ez már egy prémium kategóriás szolgáltatás lesz, ugyanis ennek keretein belül akár kérheti az Édesanya, hogy másnak ne készítsék el ugyanazt a terméket. Ekkor kiállítanak számára egy igazolást, s ezáltal egyedi lesz a terméke.

collagezapimegnyito.jpg

Így zajlott a megnyitó

A showroom október végén, könnyen megközelíthető helyszínen (Ferenc krt.) nyitotta meg kapuit, ahol már az érkezéskor nagyon kedves fogadtatásban volt részünk. Az első 5 érkező Zapi ajándékot is kapott. Mi nem sokkal 10 óra után érkeztünk meg a kislányommal, aki szintén jól érezte magát, pedig egy kicsit nagyobb is mint a Zapi márka célcsoportja. A legkisebbeknek külön játszósarkot alakítottak ki, ahol nyugodtan játszhattak, amíg az anyukájuk nézelődött. A Demmers tea jóvoltából minden érkezőt finom teaszirupokkal kínáltak. A káprázatos virágdekorációkat pedig a Bree Virág biztosította. Nagyon jól mutattak a pasztell virágköltemények a puha kelmék között.

A megnyitón képviseltette magát a Vinimi cipőmárka is, akik szintén ajándékkal várták az első megérkezőket. A kis cipőjüket a legkisebb gyermekem ki is próbálta azóta, nagyon kedveljük, mert igencsak kényelmes viselet.

zapi_megnyito5.JPG

12 óra körül finom fánkokat fogyaszthattunk, majd nem sokkal később érkeztek meg az Ella's kitchen gyümölcspüréi, amit mi sajnos már nem tudtunk megvárni. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, és igazán örülök, hogy meghívtak, mert megismerhettünk egy fantasztikus márkát.

Ha szeretnétek egyedi, rendkívül igényes ruhákat, valamint kiegészítőket gyermeketek számára, akkor nagyon jó szívvel ajánlom a Zapi márkát, hiszen ők is szívüket-lelküket beleteszik minden egyes termékükbe. Keressétek őket bátran akár egyedi elképzeléssel is: Zapi

Kiemelt kép: Szűcs Norbert / Norbesign, Kikapcsolódok

A bejegyzésben szereplő összes többi kép a szerző tulajdonát képezi.

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. Várlak Pinteresten is.

süti beállítások módosítása