HáromPötty

40 nap karácsonyig

2017. november 14. - HáromPötty

Emlékeztek még, amikor nemrégiben arról írtam, hogy 100 nap múlva itt a karácsony, és az milyen távolinak tűnt akkor? 

40_nap_karacsonyig.jpg

Nos, azóta nem sok idő telt el, de már csak 40 nap maradt hátra Szentestéig. És hogy miért "fontos ez"?  Mert vészesen közelít, és én nem vagyok az a típusú ember, aki mindent a legutolsó pillanatra hagy. Szeretek időben elkészülni a meglepetésekkel, úgyhogy egy ideje már tervezgetek, készülődöm, és nem csak az otthoni dolgokkal kapcsolatosan, hanem itt a blogon is számos meglepetéssel, játékkal, karácsonyi ötlettel készülök Nektek.

Lesz több letölthető tervező, gyerekeknek és felnőtteknek is letölthető karácsonyi játékok, mutatok recepteket, ajándékötleteket, és az adventi időszakban többször is játékra invitállak majd Benneteket.

christmas_coffee.jpeg

Szóval figyeljétek a blogot, a Facebook oldalamat és az Instagramot is, mert mindenhol lesznek érdekességek, ötletek, újdonságok. Mutatok Karácsonyi dalokat, filmeket, könyveket, és terveim szerint rengeteg mást is. De ezeket egyelőre nem szeretném elárulni, mert akkor oda a meglepetés. Tartsatok velem, készülődjünk együtt a Karácsonyra!

 

Ha tetszett a bejegyzés nyomj egy like-ot vagy oszd meg másokkal is. Kövess Facebookon, valamint Instagramon is, hogy ne maradj le semmiről. 

süti beállítások módosítása