HáromPötty

21 napos jóga kihívás

2017. november 05. - HáromPötty

Sziasztok! Aki szeret jógázni, az most nagyon figyeljen. 
Nyereményjátékkal egybekötött JÁTÉK-ra invitállak Benneteket. Holnap belevágok az Online Jóga Akadémia 21 napos kihívásába. Ha szerettek jógázni, gyertek, tartsatok velem! Naponta ez mindösszesen 3 percet jelent, cserébe átmozgatjuk a testünk, és felfrissülünk. 
Aki szeretne velem játszani, annak nem kell mást tennie, mint minden nap az adott napi jógás posztom alá feltölteni a saját jógázós képét a#21naposjogakihivas #onlinejogaakademia#minijogaakademia hastagekkel ellátva, és máris részt vesz a nyereményjátékban, ahol majd a kihívás végén egy Online Jóga Akadémia jóga csomagot sorsolunk ki.
A napi gyakorlatsorokat itt éritek el: http://onlinejogaakademia.hu/21-napos-kihivas/

Gyertek tartsatok velem, szánjunk napi 3 percet az egészségünkre! 
Holnap kezdünk! Várlak Titeket! 

Dóri 

November

Alig kezdődött el november, és én mégis csak kapkodom a fejem annyi esemény vár rám, hogy álmomban sem gondoltam volna. November az a hónap, amikorra már átállítjuk az órát, korán sötétedik, az idő is kezd elromlani, de a karácsonyi készülődés még éppen nem kezdődik el, vagy csak a hónap vége felé, szóval egy kicsit egyhangú, szürke hónap.

hello_november.jpg

Tovább

3 sütőtökös recept az őszi szünetre 3. rész

Az elmúlt napokban sütőtökös ételeket mutattam meg, mert kaptunk egy pár tököt és szeretjük nagyon. Az előző két napon a sütőtök krémleves (recept itt érhető el) valamint a sütőtökös rizottó receptjét (itt elérhető) olvashattátok, mára egy sütemény maradt, a sütőtökös pite.

sutotok1.JPG

Tovább

3 sütőtökös recept az őszi szünetre 2. rész

Ahogy tegnap is írtam, kaptunk pár darab sütőtököt, és mivel szeretjük úgy döntöttem egy részét fel is dolgozom rögtön és készítettem három fajta sütőtökös ételt is. A finom krémes sütőtök leves (recept itt elérhető) után másodjára egy sütőtökös rizottó került sorra. Íme a recept:

sutotok1.JPG

Tovább

Októberi kedvencek

Az előző hónapokhoz hasonlóan (a szeptemberit itt eléritek) most is összegyűjtöttem pár olyan terméket/dolgot, amit ebben a hónapban valamiért nagyon kedveltem. Vagy azért mert éppen újdonság volt, vagy mert már régóta használom/használjuk és meg vagyok elégedve vele. Az előző hónapokban nem szándékosan, de valahogy mindig inkább a kozmetikai termékek kerültek előtérbe, ebben a hónapban viszont sok más is a kedvencemmé vált.

oktober.JPG

Tovább
süti beállítások módosítása